Termeni de utilizare

VĂ RUGĂM SĂ CITIŢI CU ATENŢIE TERMENII DE UTILIZARE, ÎNAINTE DE VIZITAREA ŞI FOLOSIREA ACESTUI SITE!

INTRODUCERE

Site-ul www.notar-gorj.ro este proprietatea Societății Profesionale Notariale – Manta Claudiu și Chivu-Răceanu Maria.

FOLOSIREA ACESTUI SITE PRESUPUNE ACCEPTAREA „TERMENILOR DE UTILIZARE” PREZENTAȚI ÎN ACEASTĂ PAGINĂ.

Societatea Profesională Notarială – Manta Claudiu și Chivu-Răceanu Maria ÎŞI REZERVĂ DREPTUL DE A MODIFICA ORICÂND TERMENII DE UTILIZARE AI SITE-ULUI, FĂRĂ ANUNŢ PREALABIL.

ACESTE SCHIMBĂRI URMEAZĂ A FI EFECTIVE DIN MOMENTUL PUBLICĂRII LOR PE SITE.

VĂ RECOMANDĂM CITIREA ACESTOR TERMENI DE UTILIZARE ÎNAINTE DE FIECARE UTILIZARE A SITE-ULUI!

INFORMAŢII ŞI CONŢINUT

Toate informaţiile prezentate pe acest site sunt proprietatea Societății Profesionale Notariale – Manta Claudiu și Chivu-Răceanu Maria. Selecţia acestor informaţii este realizată cu foarte mare atenţie. Totuşi, Societatea Profesională Notarială – Manta Claudiu și Chivu-Răceanu Maria, angajaţii acesteia sau colaboratorii nu pot fi făcuţi responsabili de nici o pagubă datorată funcţionării defectuoase a site-ului sau a informaţiilor prezentate pe acesta. În cazul în care consideraţi că aţi avut de suferit o daună tehnică datorită funcţionării defectuoase a site-ului www.notar-gorj.ro sau a informaţiilor prezentate pe acesta, vă rugăm să expediaţi un e-mail la adresa bnpmariachivuraceanu@yahoo.com, în care să descrieţi amănunţit condiţiile în care s-a produs defecţiunea sau incidentul. În caz de litigiu, decizia finală aparţine Societății Profesionale Notariale – Manta Claudiu și Chivu-Răceanu Maria.

DREPTURILE DE AUTOR

Întregul conţinut al acestui site este protejat de legile române şi internationale referitoare la protecţia dreptului de autor. Este interzisă reproducerea de orice fel (totală sau parţială) a conţinutului acestui site, fără permisiunea prealabilă a Societății Profesionale Notariale – Manta Claudiu și Chivu-Răceanu Maria. Modificarea sau utilizarea acestui site în alt scop decât cel pentru care a fost creat, încalcă prevederile legale referitoare la protecţia drepturilor intelectuale. Este interzisă copierea conţinutului site-ului sau accesarea acestuia de programe automate.
Dacă în ciuda eforturilor Societății Profesionale Notariale – Manta Claudiu și Chivu-Răceanu Maria de a alege şi prezenta materiale cât mai exacte, consideraţi că s-a produs o încălcare a drepturilor intelectuale pe care le deţineţi, vă rugăm să ne contactaţi de urgenţă la bnpmariachivuraceanu@yahoo.com.

RESPONSABILITATEA Societății Profesionale Notariale – Manta Claudiu și Chivu-Răceanu Maria

Societatea Profesională Notarială – Manta Claudiu și Chivu-Răceanu Maria face toate eforturile pentru a asigura o funcţionare corespunzătoare a acestui site şi nu poate fi făcută răspunzătoare în niciun fel pentru vreo deficienţă în funcţionarea software-ului, vreo disfuncţionalitate a reţelei Internet sau vreo problemă de compatibilitate pe care utilizatorii o pot avea în folosirea acestui site.
Societatea Profesională Notarială – Manta Claudiu și Chivu-Răceanu Maria nu este răspunzătoare pentru incidentele sau întârzierile survenite, ca urmare a defecţiunilor tehnice apărute la furnizorii serviciilor ce intermediază accesul dumneavoastră la site-ul www.notar-gorj.ro (provideri de Internet, furnizori de conexiuni permanente sau de tip dial-up, operatori de telefonie fixă sau mobilă etc.), incidente ce pot cauza timpi mari de acces, conexiune la Internet instabilă sau discontinuă.
Societății Profesionale Notariale – Manta Claudiu și Chivu-Răceanu Maria nu i se pot imputa şi nu poate fi făcută răspunzătoare în nici o circumstanţă pentru eventualele daune sau neajunsuri pe care incidentele tehnice le pot aduce utilizatorilor site-ului www.notar-gorj.ro.

Societatea Profesională Notarială – Manta Claudiu și Chivu-Răceanu Maria depune toate eforturile pentru a oferi informaţii competente şi complete. Societatea Profesională Notarială – Manta Claudiu și Chivu-Răceanu Maria, angajaţii şi colaboratorii săi nu pot fi făcuţi responsabili de eventualele daune produse, ca urmare a folosirii informatiilor de pe site-ul www.notar-gorj.ro. Folosirea acestor informaţii revine exclusiv în sarcina utilizatorului care poartă întreaga responsabilitatea pentru acţiunile sale, precum şi pentru rezultatele obţinute.

RESPONSABILITATEA UTILIZATORULUI

Orice utilizator are dreptul de a vedea informaţiile de pe site-ul www.notar-gorj.ro.

Întreaga responsabilitate pentru folosirea informatiilor prezentate pe site-ul www.notar-gorj.ro revine în exclusivitate utilizatorului.

Utilizatorul este de acord să primească de la www.notar-gorj.ro informări cu caracter general şi comercial.

ORICE ÎNCERCARE DE A MODIFICA, CONŢINUTUL SITE-ULUI „www.notar-gorj.ro” SAU DE A AFECTA PERFORMANŢELE SERVERELOR PE CARE RULEAZĂ ACEST SITE VA FI TRATATĂ CA ÎNCERCARE DE FRAUDARE A SITE-ULUI. DE ASEMENEA, SE VA DEPUNE O PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA PERSOANEI CARE A ÎNCERCAT ACEST LUCRU.

Ver. 4/2021